Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Προϋπολογίζω αυτήν την περίοδο ένα νέο πρόγραμμα που σας ζητώ ευγενικά για να παρέχω σε με περισσότερες ενότητες cOem για τους κηφήνες μας.

—— Karpovets

Έχουμε διευθύνει τη δοκιμή στον αέρα εσωτερικό και στην ισχυρή πολλαπλών διαδρομών περιοχή με πολλές παρεμβάσεις wifi και επίσης έναν κυψελοειδή επαναλήπτη μέσα. Ευτυχώς το ραδιόφωνο συστημάτων σας COFDM TDD IP με το νέο ενισχυτή μας τρέχει λεπτός και καλύτερος από έχουμε αναμείνει.

—— Ducasse

Έχω κάνει τη δοκιμή transmition με τον εκπομπό 1080p που μας στέλνετε πέρυσι και λειτουργεί τέλεια. Τώρα έχουμε το πρόγραμμα για να στείλουμε ένα βίντεο 4k κατά 500m με μια έδαφος στο έδαφος μετάδοση, παρακαλώ να μας δώσουμε μερικές λύσεις.

—— DECORME

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Από την καθιέρωση της επιχείρησης, εμμένουμε σε απευθυνόμενο στην αγορά, χτίζοντας την πλατφόρμα δικτύων και τεχνολογίας. Βασιζόμαστε στην κατασκευή της καινοτόμου επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας, η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική ερευνητική ομάδα με την τεχνολογία RF και τον κώδικα MPEG2/MPEG4/H.264, ψηφιακή τηλεοπτική επεξεργασία, ενσωματωμένοι τομείς εξοπλισμού. Και παρέχετε στους χρήστες τα ενσωματωμένα συστήματα μετάδοσης COFDM ασύρματα τηλεοπτικά και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

 • OEM / ODM

  Το Huanuo καινοτομεί Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ είναι κατασκευαστής και παροχή του cOem λύσεων συνήθειας & του ODM στην επιβολή νόμου, υψηλής ευκρίνειας ψηφιακό σύστημα τηλεοπτικής μετάδοσης, κινητό σύστημα TV, σύστημα IPTV, UVA &UGV, αεροφωτογραφία, ειδήσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, κρυμμένη έρευνα, τηλεοπτική επιτήρηση, σε πραγματικό χρόνο ασύρματο τηλεοπτικό σύστημα μετάδοσης για τα έτη 10+. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων επιτήρησης, της εμπειρίας εφαρμοσμένης μηχανικής, της γρήγορης απάντησης, και μιας ομάδας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του πελάτη μας.

   

   

  Το προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής μας είναι πεπειραμένο σε μια ευρεία σειρά της ενεργού και ενεργητικής ηλεκτρονικής RF και μικροκυμάτων και του ενσωματωμένου σχεδίου λογισμικού και υλικολογισμικού. Με μια πλήρη ακολουθία των εργαλείων σχεδίου και του εξοπλισμού δοκιμής, χαιρετίζουμε τις απαιτήσεις προϊόντων συνήθειάς σας. Το εργοστάσιό μας διαμορφώνεται για να υποστηρίξει τη συνολική διαχείριση του προγράμματος από τα στάδια σχεδίου και πρωτοτύπων μέσω της πλήρους παραγωγής.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας στρέφεται στην ανάπτυξη του ασύρματου τηλεοπτικού εξοπλισμού μετάδοσης, με τη δύναμη της μίνι τηλεοπτικού συσκευής αποστολής σημάτων & του δέκτη cofdm, των προσαρμοσμένων λύσεων και της ενότητας cOem δεδομένου ότι το αίτημα του πελάτη είναι το πλεονέκτημά μας. Οι μηχανικοί και οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη Ε&Α αποτελούν 70% του προσωπικού, μετά από τη συσσώρευση ερευνητικής ανάπτυξης και τεχνολογίας για χρόνια η επιχείρησή που μας έχει πιάσει τις βασικές τεχνολογίες στον τομέα RF, και έχει τη δυνατότητα την τεχνολογία να αναπτύξει τσιπ των επιπέδων και επιπέδων αλγορίθμου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Wendy

Φαξ: 86-755-8830-8460

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Μονάδα J, πάτωμα 16, φραγμός Γ, ΝΕΩ κτήριο, περιοχή Futian, Shenzhen, Guangdong, Κίνα.

 • Τηλ.::86-755-8829-1320
 • Φαξ:86-755-8830-8460
 • E-mail:sales2@hn-rf.com
 • Χρόνο εργασίας:9:00-18:00
 • Υπεύθυνος: Miss. Wendy
 • Mobile Site