Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
ΚΙΝΑ Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
ΚΙΝΑ Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd

Το Shenzhen Huanuo καινοτομεί Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στην έρευνα και την παραγωγή του ασύρματου κινητού ψηφιακού τηλεοπτικού συστήματος tranmission. Η επιχείρησή μας στρέφεται στην ανάπτυξη του ασύρματου τηλεοπτικού εξοπλισμού μετάδοσης, με τη δύναμη της μίνι τηλεοπτικού συσκευής αποστολής σημάτων & του δέκτη cofdm, των προσαρμοσμένων λύσεων και της ενότητας cOem δεδομένου ότι το αίτημα του πελάτη είναι το πλεονέκτημά μας. Οι μηχανικοί και οι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη Ε&Α αποτελούν 70% του προσωπικού, μετά από τη συσσώρευση ερευνητικής ανάπτυξης και τεχνολογίας για χρόνια η επιχείρησή που μας έχει πιάσει τις βασικές τεχνολογίες στον τομέα RF, και έχει τη δυνατότητα την τεχνολογία να αναπτύξει τσιπ των επιπέδων και επιπέδων αλγορίθμου.

 

Από την καθιέρωση της επιχείρησης, εμμένουμε σε απευθυνόμενο στην αγορά, χτίζοντας την πλατφόρμα δικτύων και τεχνολογίας. Βασιζόμαστε στην κατασκευή της καινοτόμου επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας, η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική ερευνητική ομάδα με την τεχνολογία RF και τον κώδικα MPEG2/MPEG4/H.264, ψηφιακή τηλεοπτική επεξεργασία, ενσωματωμένοι τομείς εξοπλισμού. Και παρέχετε στους χρήστες τα ενσωματωμένα συστήματα μετάδοσης COFDM ασύρματα τηλεοπτικά και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

 

Το Shenzhen Huanuo καινοτομεί Co. τεχνολογίας, το ΕΠΕ επικεντρώνεται συνεχώς στην έρευνα και την καινοτομία στην ασύρματη βιομηχανία μετάδοσης υψηλής ταχύτητας κινητή τηλεοπτική που εδρεύει στα περιβάλλοντα LOS/NLOS. Ποια φορητά COFDM ψηφιακά συστήματα μικροκυμάτων σχεδίων και κατασκευών, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους γραμμής αναλογικών και ψηφιακών φορητών και σταθερών συσκευών αποστολής σημάτων COFDM, μικροσκοπικών τηλεοπτικών/ακουστικών συσκευών αποστολής σημάτων και δεκτών για τις εφαρμογές επιτήρησης, το ελαφρύ βίντεο/τις συσκευές αποστολής σημάτων και τους δέκτες στοιχείων για UAV και UGV το σύστημα και χτίζεται για να αντισταθεί τα σκληρά περιβάλλοντα προσφέροντας την απόδοση και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα βιομηχανία-βαθμού.

 

 

Το προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής μας είναι πεπειραμένο σε μια ευρεία σειρά της ενεργού και ενεργητικής ηλεκτρονικής RF και μικροκυμάτων και του ενσωματωμένου σχεδίου λογισμικού και υλικολογισμικού. Με μια πλήρη ακολουθία των εργαλείων σχεδίου και του εξοπλισμού δοκιμής, χαιρετίζουμε τις απαιτήσεις προϊόντων συνήθειάς σας. Το εργοστάσιό μας διαμορφώνεται για να υποστηρίξει τη συνολική διαχείριση του προγράμματος από τα στάδια σχεδίου και πρωτοτύπων μέσω της πλήρους παραγωγής.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Huanuo

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5 Million-8Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Το 2008 η επιχείρηση έχει προωθήσει το 2/2.5/4/8 κωδικοποιημένους MHZ πίνακα και το σακίδιο πλάτης διαμόρφωσης ασύρματος τηλεοπτικός εξοπλισμός μετάδοσης, τοποθετημένος όχημα ασύρματος τηλεοπτικός εξοπλισμός κ.λπ. μετάδοσης.

Το 2010 η επιχείρηση έχει προωθήσει τα προϊόντα ειδήσεων του ψηφιακού εξοπλισμού μετάδοσης εικόνας ηλεκτρονόμων, μπορεί να κάνει να λάβει ή να διαβιβάσει το σε πραγματικό χρόνο χωρίς απώλειες σήμα vedio COFDM, αυτή η προσέγγιση μπορεί λύση να επεκτείνει την απόσταση μετάδοσης, συγχρόνως, η επιχείρηση έχει προωθήσει τα νέα προϊόντα του εξοπλισμού πλήρης-deplex-συνόλου COFDM IP. Στο γρήγορο όρο, ένα ενιαίο καλώδιο μπορεί εύκολα να διαβιβάσει και να λάβει το vedio και το ακουστικό σήμα μέσα υψηλά - ποιότητα. Κάνει τη γρήγορη τηλεδιάσκεψη να έρθει αληθινός.

Το νέο προϊόν της επιχείρησής μας θα υποστηρίξει καλύτερα COFDM + Χ. 264 HD 1080P στο γρήγορο όρο, θα δώσει τους πελάτες φέρνει τα τρομακτικοα τηλεοπτικά αποτελέσματα και τη σε πραγματικό χρόνο εικόνα σκηνής αναπαραγωγής.

υπηρεσία της εταιρίας

Ειδικευτήκαμε στην ασύρματο τηλεοπτικό συσκευή αποστολής σημάτων & το δέκτη cofdm, την ασύρματη δικτύωση γεφυρών και το ασύρματο σύστημα μετάδοσης μικροκυμάτων τηλεοπτικό. Ευρέως χρησιμοποιημένος UAV στο σύστημα, την πυρόσβεση, την επιβολή νόμου, κυβερνητικός, στρατιωτικός, τις ειδήσεις, επίσης ευρέως χρησιμοποιημένο μέσα υψηλό - απαιτήσεις ποιότητας και υψηλών προτύπων της αεροφωτογραφίας, την έρευνα χαρτών και άλλες βιομηχανικές εφαρμογές.


Οι τυποποιημένες γραμμές παραγωγής μας, συμπεριλαμβανομένων των μικροσκοπικών τηλεοπτικών/ακουστικών συσκευών αποστολής σημάτων και των δεκτών για τις εφαρμογές επιτήρησης, το ελαφρύ βίντεο/τις συσκευές αποστολής σημάτων και τους δέκτες στοιχείων για UAV και UGV το σύστημα και χτίζονται για να αντισταθούν τα σκληρά περιβάλλοντα προσφέροντας την βιομηχανία-οδηγώντας απόδοση, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και τις τιμές.

Ομάδα επιχείρησης

ΚΙΝΑ Shenzhen Huanuo Innovate Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Μονάδα J, πάτωμα 16, φραγμός Γ, ΝΕΩ κτήριο, περιοχή Futian, Shenzhen, Guangdong, Κίνα.

  • Τηλ.::86-755-8829-1320
  • Φαξ:86-755-8830-8460
  • E-mail:sales2@hn-rf.com
  • Χρόνο εργασίας:9:00-18:00
  • Υπεύθυνος: Miss. Wendy
  • Mobile Site